Description
АГУУЛГА
1 Оршил 5
1.1 Ариун цэврийн байгууламжийн тухай тодорхойлолт 5
1.2 Олон улсын ангилал 5
1.3 Шаардлага хангасан ба хангаагүй ариун цэврийн байгууламжийн төрөл 5
2. Өрхийн нүхэн жорлонг өөд нь татах шалтгаан 7
2.1 Эрүүл мэнд ба өрхийн нүхэн жорлон 7
2.2 Хүрээлэн буй орчин ба өрхийн нүхэн жорлон 11
2.3 Өрхийн нүхэн жорлон ба эдийн засагт үзүүлэх нөлөө 12
3. Жорлонд тавигдах шаардлага 13
3.1 Эрүүл мэнд, хүрээлэн буй орчны шаардлага 14
3.2 Жорлонгийн байрлал 15
4. Техникийн шийдлүүд 16
4.1 Нүхэн жорлон 16
4.2 Агааржуулагчтай сайжруулсан нүхэн жорлон 18
4.3 Био жорлон 19
4.4 Шээсийг тусад нь ангилдаг хуурай био жорлон 20
5. Сонголт, шийдвэр гаргах (сонголт хийхэд нь чиглүүлэх зорилготой) 22
5.1 Ариун цэврийн байгууламжийн шийдлийг сонгох хүчин зүйлс 22
6. Экологийн ариун цэврийн байгууламж 25
6.1 Компост бордоо бэлтгэх, ашиглах процесс 26
6.2 Экосан ариун цэврийн тогтолцоог Улаанбаатар хотын гэр хороололд нэвтрүүлсэн туршлага 27
Reviews
There are no reviews yet.